46.lv » НОВОСТИ РЕЗЕКНЕ

Полиция в Резекне перестанет лишь предупреждать нарушителей правил Covid-19 и будет выписывать штрафы

Фото: rus.delfi.lv

Начальник Резекненского участка Госполиции Гунар Пашкевич заявил, что стражи порядка настроены выписывать штрафы за нарушения норм эпидемиологической безопасности, связанные с Covid-19.

Как пояснил Пашкевич, сотрудники резекненского участка каждый день проводят проверки популярных мест сбора горожан, рейсов общественного транспорта и торговых объектов с целью удостовериться, что введенные правительством ограничения и правила резекненцами соблюдаются.

"Если ранее мы больше занимались информированием людей и делали предупреждения, то сейчас уровень осведомленности высокий. Поэтому настроены применять наказание в случаях нарушений", — подчеркнул Пашкевич.

На прошлой неделе в Резекне два человека были оштрафованы за неношение защитных масок, еще два юридических лица — за несоблюдение ограничений, связанных с Covid-19.

delfi.lv


Комментарии (0-9/9)
Skolnieciņš no Pokaiņu meža 14.12.2020 12:34
Kopš 2020.gada 13.marta mūsu dzīvēs parādījās ierobežojumi kovid-19 (covid-19) jeb SARS-CoV-2 sērgas dēļ. Daudziem no mums šie ieviestie ierobežojumi var šķist nejēdzīgi, apgrūtinoši, tomēr valdība ieviesa šos ierobežojumus sabiedrības drošības dēļ. Tāpēc ievērosim visus valdības noteiktos ierobežojumus. Ieklausīsimies mediķu rekomendācijās. Veidosim drošu sabiedrību kopā! Pasargāsim gan sevi, gan apkārtējos no inficēšanās ar kovid-19 sērgu. Kroņvīruss (koronavīruss) mēdz būt viltīgs, neļausim šai sērgai mūs apmuļķot ar viltus drošību un mieru! Visās sabiedriskajās vietās valkāsim sejas un deguna aizsegus. Mazgāsim rokas ar ziepēm, lietosim dezinfekcijas līdzekļus. Ieturēsim 2 metru distanci cits no cita. Būsim saprotoši un piesardzīgi! Lai nezaudētu pamatu zem kājām, atcerēsimies sentēvu gudrības, kas ļāvušas mūsu tautai izdzīvot jebkurā krīzē. Atcerēsimies savas pagāniskās saknes. Lūgsim Latvju Dievus! Lūgsim Pērkonu, lai Pērkons padzen kovid-19 sērgu! Lūgsim Dabas Māti, lai Dabas Māte sniedz mums labu veselību un labsajūtu! Lūgsim Laimu, lai Laima sniedz mums finansiālu drošību! Lūgsim Veļu Māti, lai Veļu Māte apžēlojas par kovid-19 sirgstošajiem! Ticēsim labajam, ticēsim Latvju Dieviem!!!
Paldies Latvju Dieviem! Visa slava Latvju Dieviem!
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Skolnieciņš – Latvju Dievu dēls
#Skolnieciņš #LatvjuDievuSvētība #veselība #saticība #miers #sentēvi #pagāni #LatvjuDievi #svētakmens #svētupe #svētezers #svētavots #svētmežs #svētbirzs #Laima #Pērkons #Māra
в тоже время 15.12.2020 13:44
В тоже время когда сознательно разваливают в Европейском союзе экономику,когда скоро нечего будет жрать,начальник будет заботиться о здоровье граждат при помощи штрафов.Совид- 19,биологическое оружие.
а 15.12.2020 14:06
Г.Пашкевич знает,что рождественная социальная акция гласит,чтобы получить порцию теплого супа,клиент обязан предъявить справку о статусе нуждающегося!Есть о чем поразмыслить.
Skolnieciņš no svētezera 22.12.2020 11:29
Ir pienākuši ilgi gaidītie Ziemas saulgrieži. Senču spēks ir sasniedzis savu pilnību. Šajā laikā, kad ir gada garākā nakts un īsākā diena, notiek brīnumi. Tieši Ziemas saulgrieži ir īstais laiks, lai lūgtu Pērkona svētību visam nākamajam gadam. Saulgriežu dienā Pērkons ir īpaši labvēlīgs visiem, kas viņam tic. Pērkons ar prieku uzklausīs mūsu lūgšanas un piepildīs mūsu velmes. Tāpēc lūgsim visvareno Pērkonu – Debesu Tēvu. Iedegsim tumši zilu svecīti skaistā māla svečturī uz galda un lūgsim Pērkonu. Lūgšana Pērkonam: « Visvarenais Pērkon, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Visvarenais Pērkon, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Visvarenais Pērkon, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Pērkoņtēv, uzklausi manu lūgšanu. Zibeņmetēj, uzklausi manu lūgšanu. Tu esi godāts gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tu esi mīlēts gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tu esi cienīts gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tava griba ir tīra un svēta. Palīdzi man, Pērkon, sasniegt dzīvē savus mērķus. Dāvā man spēku sirdī un ķermenī. Izdziedē manas brūces un rētas. Piepildi manu garu ar savu dievišķo spēku. Virzi mani pretī panākumiem un laimei. Atvairi no manis nelaimes un nelabvēļus. Sargā manu dzimtu tāpat kā es godāju Tevi. Visvarenais Pērkon – Debesu Tēv – es pieņemu Tevi savā sirdī. Es pieņemu savu senču spēku. Kļūsti par manu aizstāvi, visvareno Pērkon! Dari mani spēcīgu un neuzvaramu. Lai godāts tiek Pērkons kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir.». Novēlu mums visiem sasniegt iecerēto un turpināt iesākto! Lai Pērkons ir ar mums! Visa slava Pērkonam!!!
Ar Pērkona viedumu, Skolnieciņš no svētezera [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
P.S. Lūgšanu vēlams atkārtot divpadsmit reizes. Pēc lūgšanas ir jāpateicas Pērkonam. Piemēram, ziedojot sauju monētu un paciņu sviesta ugunskurā vai arī atstājot cienastu uz jebkura akmeņa (svētakmeņa).
#ZiemasSaulgrieži #rituāli #tradīcijas #pagāni #LatvjuDievi #Pēkons #Pēkoņtēvs #Zibeņmetējs #ugunszīme #LatvjuDievuSvētība #latviskums #latvietība #sentēvi #ЯзыческиеБоги #язычник
Skolnieciņš no svētmeža 22.12.2020 11:30
Ir pienākuši ilgi gaidītie Ziemas saulgrieži. Senču spēks ir sasniedzis savu pilnību. Šajā laikā, kad ir gada garākā nakts un īsākā diena, notiek brīnumi. Tieši Ziemas saulgrieži ir īstais laiks, lai lūgtu Dabas Mātes svētību visam nākamajam gadam. Saulgriežu dienā Dabas Māte ir īpaši labvēlīga visiem, kas viņai tic. Dabas Māte ar prieku uzklausīs mūsu lūgšanas un piepildīs mūsu velmes. Tāpēc lūgsim visvareno Dabas Māti – mūsu Radītāju. Iedegsim zaļu svecīti skaistā māla svečturī uz galda un lūgsim Dabas Māti. Lūgšana Dabas Mātei: « Visvarenā Dabas Māte, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Visvarenā Dabas Māte, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Visvarenā Dabas Māte, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Dabas Māte, uzklausi manu lūgšanu. Mana Radītāja, uzklausi manu lūgšanu. Tu esi godāta gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tu esi mīlēta gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tu esi cienīta gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tava griba ir tīra un svēta. Tavs spēks plūst manās dzīslās. Palīdzi man, Dabas Māte, sasniegt dzīvē savus mērķus. Dāvā manam ķermenim labu veselību. Dziedini mani. Piepildi manu garu ar savu dievišķo spēku. Virzi mani šajā dzīvē un nākamajās. Atvairi no manis ievainojumus un slimības. Sargā manu dzimtu tāpat kā es godāju Tevi. Visvarenā Dabas Māte – mana Radītāja – es pieņemu Tevi savā sirdī. Es pieņemu savu senču spēku. Kļūsti par manu aizstāvi, visvarenā Dabas Māte! Dari mani spēcīgu un neuzvaramu. Lai godāta tiek Dabas Māte kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir.». Novēlu mums visiem sasniegt iecerēto un turpināt iesākto! Lai Dabas Māte ir ar mums! Visa slava Dabas Mātei!!!
Ar Dabas Mātes viedumu, Skolnieciņš no svētmeža [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
P.S. Lūgšanu vēlams atkārtot divpadsmit reizes. Pēc lūgšanas ir jāpateicas Dabas Mātei. Piemēram, ziedojot sauju monētu un paciņu sviesta ugunskurā vai arī atstājot cienastu uz jebkura akmeņa (svētakmeņa).
#ZiemasSaulgrieži #rituāli #tradīcijas #pagāni #LatvjuDievi #DabasMāte #LatvjuDievuSvētība #latviskums #latvietība #sentēvi #ЯзыческиеБоги #язычник
Skolnieciņš no svētavota 22.12.2020 11:30
Ir pienākuši ilgi gaidītie Ziemas saulgrieži. Senču spēks ir sasniedzis savu pilnību. Šajā laikā, kad ir gada garākā nakts un īsākā diena, notiek brīnumi. Tieši Ziemas saulgrieži ir īstais laiks, lai lūgtu Laimas svētību visam nākamajam gadam. Saulgriežu dienā Laima ir īpaši labvēlīga visiem, kas viņai tic. Laima ar prieku uzklausīs mūsu lūgšanas un piepildīs mūsu velmes. Tāpēc lūgsim visvareno Laimu – Likteņa Dievieti. Iedegsim dzeltenu svecīti skaistā māla svečturī uz galda un lūgsim Laimu. Lūgšana Laimai: « Visvarenā Laima, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Visvarenā Laima, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Visvarenā Laima, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Laima, uzklausi manu lūgšanu. Likteņa Dieviete, uzklausi manu lūgšanu. Tu esi godāta gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tu esi mīlēta gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tu esi cienīta gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tava griba ir tīra un svēta. Palīdzi man, Laima, sasniegt dzīvē savus mērķus. Dāvā man laimi sirdī un spēku ķermenī. Aizdzen visas raizes. Piepildi manu garu ar savu dievišķo spēku. Virzi mani pa laimīgiem dzīves ceļiem. Atvairi no manis nelaimes un nelabvēļus. Sargā manu dzimtu tāpat kā es godāju Tevi. Visvarenā Laima – Likteņa Dieviete – es pieņemu Tevi savā sirdī. Es pieņemu savu senču spēku. Kļūsti par manu aizstāvi, visvarenā Laima. Dari mani laimīgu un priekpilnu. Lai godāta tiek Laima kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir.». Novēlu mums visiem sasniegt iecerēto un turpināt iesākto! Lai Laima ir ar mums! Visa slava Laimai!!!
Ar Laimas viedumu, Skolnieciņš no svētavota [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
P.S. Lūgšanu vēlams atkārtot divpadsmit reizes. Pēc lūgšanas ir jāpateicas Laimai. Piemēram, ziedojot sauju monētu un paciņu sviesta ugunskurā vai arī atstājot cienastu uz jebkura akmeņa (svētakmeņa).
#ZiemasSaulgrieži #rituāli #tradīcijas #pagāni #LatvjuDievi #Laima #LikteņaDieviete #LatvjuDievuSvētība #latviskums #latvietība #sentēvi #ЯзыческиеБоги #язычник
Skolnieciņš no svētakmeņa 22.12.2020 11:31
Ir pienākuši ilgi gaidītie Ziemas saulgrieži. Senču spēks ir sasniedzis savu pilnību. Šajā laikā, kad ir gada garākā nakts un īsākā diena, notiek brīnumi. Tieši Ziemas saulgrieži ir īstais laiks, lai lūgtu Veļu Mātes svētību visam nākamajam gadam. Saulgriežu dienā Veļu Māte ir īpaši labvēlīga visiem, kas viņai tic. Veļu Māte ar prieku uzklausīs mūsu lūgšanas un piepildīs mūsu velmes. Tāpēc lūgsim visvareno Veļu Māti – Nāves Dievieti. Iedegsim pelēku svecīti skaistā māla svečturī uz galda un lūgsim Veļu Māti. Lūgšana Veļu Mātei: « Visvarenā Veļu Māte, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Visvarenā Veļu Māte, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Visvarenā Veļu Māte, mēs Tevi pielūdzam un slavējam! Veļu Māte, es lūdzu Tevi. Nāves Dieviete, es lūdzu Tevi. Aizkapa valdniece, es lūdzu Tevi. Uzklausi manu lūgšanu. Tu esi godāta gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tu esi mīlēta gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tu esi cienīta gan starp Dieviem, gan starp cilvēkiem. Tava griba ir skaidra un nepārprotama. Palīdzi man, Veļu Māte, izvairīties no nelaimēm. Dod man ilgu mūžu. Dod man ilgu dzīvi. Piepildi manu garu ar savu dievišķo spēku. Virzi mani pa drošu dzīves ceļu. Atvairi no manis ļaundarus, varmākas un nelabvēļus. Sargā manu dzimtu tāpat kā es godāju Tevi. Visvarenā Veļu Māte – Aizkapa Valdniece – es pieņemu Tavu gudrību. Es pieņemu savu senču spēku. Kļūsti par manu aizstāvi, visvarenā Veļu Māte! Dari mani spēcīgu un neuzvaramu. Lai godāta tiek Veļu Māte kā tas no iesākuma ir bijis, tā tagad un vienmēr lai ir.». Novēlu mums visiem sasniegt iecerēto un turpināt iesākto! Lai Veļu Māte ir ar mums! Visa slava Veļu Mātei!!!
Ar Veļu Mātes viedumu, Skolnieciņš no svētakmeņa [Latvju Dievu dēls]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
P.S. Lūgšanu vēlams atkārtot divpadsmit reizes. Pēc lūgšanas ir jāpateicas Veļu Mātei. Piemēram, ziedojot sauju monētu un paciņu sviesta ugunskurā vai arī atstājot cienastu uz jebkura akmeņa (svētakmeņa).
#ZiemasSaulgrieži #rituāli #tradīcijas #pagāni #LatvjuDievi #VeļuMāte #LatvjuDievuSvētība #latviskums #latvietība #sentēvi #ЯзыческиеБоги #язычник
sex 17.02.2021 19:57
Секс на одну ночь - без денег и отношений, это реально. Тысячи женщин хотят просто потрахаться (многие замужем). Все фото реальные, просто лайкай и сам увидишь что будет;), пользуйся ----- http://srt.vg/soska
Хаха 25.02.2021 11:18
Skolnieciņš no Pokaiņu meža 14.12.2020 12:34
Kopš 2020.gada 13.marta mūsu dzīvēs parādījās ierobežojumi kovid-19 (covid-19) jeb SARS-CoV-2 sērgas dēļ. Daudziem no mums šie ieviestie ierobežojumi var šķist nejēdzīgi, apgrūtinoši, tomēr valdība ieviesa šos ierobežojumus sabiedrības drošības dēļ. Tāpēc ievērosim visus valdības noteiktos ierobežojumus. Ieklausīsimies mediķu rekomendācijās. Veidosim drošu sabiedrību kopā! Pasargāsim gan sevi, gan apkārtējos no inficēšanās ar kovid-19 sērgu. Kroņvīruss (koronavīruss) mēdz būt viltīgs, neļausim šai sērgai mūs apmuļķot ar viltus drošību un mieru! Visās sabiedriskajās vietās valkāsim sejas un deguna aizsegus. Mazgāsim rokas ar ziepēm, lietosim dezinfekcijas līdzekļus. Ieturēsim 2 metru distanci cits no cita. Būsim saprotoši un piesardzīgi! Lai nezaudētu pamatu zem kājām, atcerēsimies sentēvu gudrības, kas ļāvušas mūsu tautai izdzīvot jebkurā krīzē. Atcerēsimies savas pagāniskās saknes. Lūgsim Latvju Dievus! Lūgsim Pērkonu, lai Pērkons padzen kovid-19 sērgu! Lūgsim Dabas Māti, lai Dabas Māte sniedz mums labu veselību un labsajūtu! Lūgsim Laimu, lai Laima sniedz mums finansiālu drošību! Lūgsim Veļu Māti, lai Veļu Māte apžēlojas par kovid-19 sirgstošajiem! Ticēsim labajam, ticēsim Latvju Dieviem!!!
Paldies Latvju Dieviem! Visa slava Latvju Dieviem!
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
Skolnieciņš – Latvju Dievu dēls
#Skolnieciņš #LatvjuDievuSvētība #veselība #saticība #miers #sentēvi #pagāni #LatvjuDievi #svētakmens #svētupe #svētezers #svētavots #svētmežs #svētbirzs #Laima #Pērkons #Māra
От ты долбаёб))))
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"