46.lv » АКТУАЛЬНО

Реорганизация Польской школы: в этом году, скорее всего, нет

19.01.2017
Фото: publicitātes foto
В редакцию портала 46.lv обратились взволнованные родители учеников Резекненской Польской государственной гимназии (РПГГ). По их словам, в школе волнуются за дальнейшую судьбу учебного заведения, так как его, в скором времени, покидает директор. Родители переживают, что прозвучавшая на неофициальном уровне информация, о том, что РПГГ могут объединить с Резекненской государственной гимназией и Резекненской начальной школой, станет реальностью.

Комментарии (30-40/43)
03 23.01.2017 16:03
Грязная провокация Дубовского-раздуть сплетни!Ни о какой реформе польской школы нигде никогда не говорилось!!!Дешёвый трюк!!
Немного об искустве 24.01.2017 11:53
А где сейчас Инесса Намсоне ? Учитель танцев. В свое время она хорошо преподавала
A čto ? 24.01.2017 14:41
A ja predlagaju Ostapcevu direktorom Poļskoj školi. Tak i budet.
Nina 25.01.2017 12:01
Prostuška Ostapceva - eto vsem izvestno, krome Bartu.Pogovorite s učiteljami 3školi i vi uslišite podtverždenije etomu. Mel i doska vot čem rabotajut v etoi škole. Deržutsja oni tolko potomu čto ribakov i Barta deržut. otkrivajut kabineti beloruskogo russkogo- vot tam u dumi deņgi estj. Govorjat li oni na latišskom? Vot eto vopros?
To :prativno 25.01.2017 18:11
Есть такие люди, которые всем недовольны...Ну если 510 детей этой школы и их родители дураки и все будущие дворники.... Кто сам не учиться, не страрается, он в любой школе дурак. На сайте польской школе дан ответ таким как вы, которым все прАтивно.
Absolvente 25.01.2017 20:38
Cik zemiski cilvēki, tik zemiski komentāri. Valentīna Šidlovska ir zelta cilvēks, kas pati savām rokām no nulles šo skolu ir izveidojusi, tā vienmēr ir bijusi viņas misija un par to viņai LIELS UN MILZĪGS PALDIES! Uzraksts latviski un poliski "Skola - mūsu mājas" / "Szkoła - nasz dom" , kas, ieejot skolā, rotā tās sienas ir pilnīga taisnība. Manā laikā direktore pazina katru bērnu, no kompetentajiem skolotājiem vienmēr tika veltīta profesionāla un individuāla pieeja katram, prasības vienmēr bija augstas un par to liecināja rezultāti gan olimpiādēs un konkursos, gan arī sekmēs. Neticu, ka tagad kaut kas ir būtiski mainījies. Lai arī skola ir viena no jaunākajām Rēzeknē, tai ir ievērojama vēsture un tradīcijas. Finansiālais atbalsts no dažādām Polijas organizācijām vienmēr bijis par skaudības iemeslu pilsētā. Personāls ir aktīvs, Polijas finansējuma dēļ neslinko un paši raksta un piedalās vairākos projektos. Mani klasesbiedri nav sētnieki. Lielākajai daļai jau ir maģistra grāds visdažādākajās jomās, daži studē doktorantūrā un strādā prestižās iestādēs. Arī poļu valoda dzīvē ir ļoti noderējusi un noder vēl šodien! Un tas, ka mēs tādi esam, ir ielikts mūsu pamatos - jau no 1. klases, mācoties šajā skolā. Spēku, veselību, neizsīkstošu entuziasmu mūžam viedajai un sirdsskaidrajai direktorei un augsta profesionālā līmeņa skolotājiem!
nesanāca 25.01.2017 20:44
Lēta nomelnošana. Jūtama 46.lv attieksme pret šo rakstu, kas semiotiski nolasāma no tiem paspilgtinātajiem negaisa mākoņiem virs skolas jumta. Ja jau "fotošopējāt" bildi, varējāt noņemt pūci un karogus nost. Tas taču acīmredzami liecina par skolas augsto prestižu.
Antek Zymanckis 25.01.2017 23:33
Podvedja itogi moźem druźno spetj gimn. Marsh marsh Dobovsky, s źemi volsky do Polsky. Za svoim pśherodem zammyś śeść z norodem )
Осведомлен 26.01.2017 02:16
Про то, что польскую школу будут объединать с гимназией и начальной школой, не знает только ленивый. Об этом все дупутаты Согласия говорят, не официально конечно. Пятилеток хотели уже с первого сентября прекрыть, но эта шумиха помешала. Ах какой вредный этот 46, помешал... вах-вах-вах.
tsanta@inbox.lv 26.01.2017 18:22
Pilnigi aplami komentari, par pasu rakstu neko nesaku, jo pat nelasiju. Izteikt tik skalas domas ir jamak. Liela dala, kas kritizeja un noniecinaja RVPG ir vienkarsi apsurda pilni cilveki. LOTI SAUBOS, ka kads no tiem gudriem lauziem varetu to izteikt balsi un vel jo vaitrak to apspriest ar kadu, kas ir saistits ar pasu sokolu. Varu galvot par katru skolotaju, par katru bernu. Saukt RVPG par sanitaru, lielaka kluda, jo tiesi tada skola maca un dot pamatu. Skola, pati Sidlovskas kundze, lidz pedejai ceribai palidz katram bernam. Kas skar 2 un 3 skolu. Princips viens un tas pats. Saubos, vai tur bija labaki rezultati. Jo bija prakse 2vds, skolotaji nebij visi tik atsaucigi un nevareja pat pietureties normas robezam. Nedriks teikt par visiem,protams.
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"