46.lv » НОВОСТИ РЕЗЕКНЕ

Резекне приглашает на «Дни предпринимателей в Латгалии 2020»

Фото: gorod.lv

«Дни предпринимателей в Латгалии 2020» состоятся в этом году 25-27 сентября в Олимпийском центре Резекне. Мероприятие проводят Латвийская торгово-промышленная палата и Резекненская городская дума.

Как сообщает сайт Резекненского городского самоуправления, в этом году крупнейшее и самое значимое в регионе мероприятие латгальских предпринимателей предлагается посетить как лично, так и удаленно, наблюдая за ним онлайн на сайте фестиваля возможностей «Дни предпринимателей 2020» (там же доступна программа и подробная информация об участниках)

В этом году в Резекне свои предложения представят участники из Балви, Даугавпилса, Ливан, Лудзы, Прейли и других районов Латгалии. В рамках фестиваля состоится бизнес-форум.

gorod.lv


Комментарии (0-4/4)
Актуально 27.09.2020 15:50
Новый налог обдирающий владельцев подержанных авто-в скором времени как один из многих налогов,будет сосать деньги из семейного бюджета!Предпринимателей тоже касается.
Skolnieciņš no svētbirzs 10.11.2020 17:03
Tuvojas valsts svētki – Lāčplēša diena. Šajā laikā atcerēsimies mūsu tautas varoņa Lāčplēša varoņdarbus, kā Lāčplēsis varonīgi cīnījās pret iebrucējiem – krustnešiem un kristīgajiem misionāriem. Katrā no mums dzīvo Lāčplēsis (izņemot baznīcēnus, jo tie skeptiski raugās uz pagāniem). Lāčplēsis ir mūsu brīvības alku un latvietības iemiesojums. Lāčplēsis ir īstens Latvju Dievu dēls. Lāčplēsis ir visas latvju tautas aizsargs. Godinot mūsu senču spēku, iedegsim svecītes pie loga. Divas asins sarkanas un vienu baltu. Šajā laikā būsim pateicīgi katram tautietim, kurš ar saviem darbiem un vārdiem aizstāv latvietību un latviešu tautu. Noliksim mežā uz svētakmeņa rupjmaizes klaipu un alus kausu par godu mūsu aizgājušo karavīru dvēselītēm. Ziedosim sauju monētu ugunskurā par godu Lāčplēsim – mūsu tautas aizstāvim! Piedosim mūsu valdībai tās kļūdas un noziegumus pret tautu. Aizmirsīsim aizvainojumu pret savu valsti. Nedzīvosim pagātnē, raudzīsimies nākotnē. Domāsim par mūsu valsts attīstību un labklājību nākamajos gadu simteņos. Leposimies ar savu latvietību, brīvību un senču gudrību. Turēsim cieņā senlatvju spēka zīmes. Lūgsim Latvju Dievus par savu labklājību, valsti un cilvēkiem. Lūgsim Pērkonu – Debesu Tēvu – lai Pērkons aizsargā mūsu mīļās zemītes cēlās robežas! Pateiksimies Latvju Dieviem par mūsu burvīgo valsti! Latvija ir Latvju Dievu dāvana mums. Lai slavēti Latvju Dievi mūžīgi mūžos!
Ar mīlestību pret Latviju, Skolnieciņš no svētbirzs [Latvju Dievu dēls]
[Latvju Skaudības Dievs]
©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
#saticība #mīlestība #LatvjuDievuSvētība #Latvija #brīvība #Lāčplēšis
xxxx 28.11.2020 14:25
CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://bit.do/exvo
Skolnieciņš no Pokaiņu meža 12.12.2020 21:38
Kovid-19 (covid-19) laiks ir sarežģīts katram no mums. Nevajag padoties panikai. Saglabāsim mieru. Neprotestēsim un nepiedalīsimies visādos apšaubāmos mītiņos. Paliksim savās mājās, neiesim nekur ārā bez vajadzības. Būsim miermīlīgi. Ticēsim labajam, ticēsim Latvju Dieviem. Iedegsim uz galda tumši zilu svecīti par godu visvarenajam Pērkonam! Kvēpināsim savā mājā kadiķa zariņus, lai atgaiņātu visādus mošķus un negatīvās enerģijas. Neaizmirsīsim regulāri vēdināt dzīvojamās telpas. Lūgsim Pērkonu – Debesu Tēvu! Lūgsim Pērkona aizsardzību un svētību! Aizlūgsim Pērkonu par mūsu valsti un tautu. Godāsim un cienīsim Latvju Dievus! Pateiksimies Latvju Dieviem par visu labo, kas šogad ir bijis! Lai Latvju Dievi mūs svētī! Lai Latvju Dievi stāv mums klāt! Lai Latvju Dievi ir ar mums!
Svētīgi, Skolnieciņš no Pokaiņu meža [Latvju Dievu dēls]
(Vislatvijas Skaudības Dievība Skolnieciņš)
©Skolnieciņš 1999-bezgalība :-)
Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
#12.12.2020. #12.decembris #kovid-19 #covid-19 #koronavīruss #kroņvīruss #krīze #Skolnieciņš #LatvjuDievi #Pērkons #Laima #Māra #pagāni #Senpokaiņi
Добавить комментарий
Ваше имя:
Комментарий:
Фото:
Ссылка на видео (Youtube,Vimeo):
  Согласен с условиями размещения комментариев



 


Powered by "Esteriol Design Studio"